Termeni si Conditii

Societatea care administrează site-ul www.flasher.ro este S.C. FLASHER BUSINESS GROUP S.R.L, cu sediul social in Otopeni, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 20A, Jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J23/170/2013 si avand CUI RO27013860.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora S.C. FLASHER BUSINESS GROUP S.R.L. iși asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Imaginile prezentate in acest site nu creeaza obligatii contractuale. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli de text sau valori (preturi). Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Drepturi de autor

Vizitatorul / Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va  descarca / utiliza, vinde, transfera, modifica, copia, transmite, distribui, afisa, reproduce sau publica continutul flasher.ro (imagini, descrieri, elemente graficesoftware, logo-uri si orice alte materiale,) fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea S.C. Flasher Business Group SRL si a partenerilor sai, fiind aparata de legea dreptului de autor si de legile referitoare la  proprietatea intelectuala si industriala.

Contul dumneavoastra

Daca folosiți site-ul www.flasher.ro, sunteți raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restricționa accesul altor persoane la calculatorul pe care il folosiți pentru accesul pe contul flasher.ro.

Anularea dreptului de utilizare

S.C. Flasher Business Group SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe furnizarea site-ului www. flasher.ro sau a oricarei parti din acesta, in orice moment, cu sau fara notificare prealabila.

Cauzele unei asemenea anulari pot fi, in mod nelimitativ, urmatoarele:

- Incalcarea termenilor si conditiilor indicate in prezentul;

- Cereri ale autoritatilor publice;

- Probleme tehnice sau de securitate;

- Perioade lungi de inactivitate.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.flasher.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.flasher.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.flasher.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese la efectuarea comenzii.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Pretul

Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Prețul de achiziție tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de operatorul flasher.ro in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele vor fi livrate impreuna cu Declaratia de conformitate si Certificatul de Garantie ( unde este cazul).

Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa comenzi@flasher.ro.  Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Prelucrarea datelor

Informatiile personale puse la dispozitie prin intermediul site-ului www.flasher.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii de pe acesta sunt protejate in conditiile legii 677/2001.

Prin completarea formularelor de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a S.C. Flasher Business Group SRL si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre S.C. Flasher Business Group SRL si de partenerii sai.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor de pe site-ul www.flasher.ro. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.flasher.ro, conditionate de autentificare.

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane sau a nerespectarii de catre utilizator a modului legal de utilizare a site-ului www.flasher.ro, S.C. Flasher Business Group SRL nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces la datele sale cu caracter personal introduse in formularele de inregistrare pe site-ul www.flasher.ro, de dreptul de interventie asupra acestor date, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita stergerea datelor sale cu caracter personal si dreptul de a se adresa justitiei in ceea ce priveste datele sale cu caracter personal. In cazul de cerere de stergere a datelor sale cu caracter personal, utilizatorul in cauza va fi dezactivat de pe site-ul www.flasher.ro si datele sale vor fi sterse.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la comenzi@flasher.ro, S.C. Flasher Business Group SRL se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. Flasher Business Group SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

S.C. Flasher Business Group SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau orice alta forma de infractiune informationala si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor de pe site-ul www.flasher.ro.

S.C. Flasher Business Group SRL nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului www.flasher.ro sau pe unul dintre site-urile care pot fi accesate prin intermediul site-ului S.C. Flasher Business Group SRL.

Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum şi informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vanzator si partenerii sai.

Prin incheierea acestui acord, Cumparatorul accepta sa se aboneze la newsletter-ele flasher.ro

Newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletter-ul distribuit de site-ul www.flasher.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteți dezabona urmand instrucțiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comerțului Electronic in ceea ce privește comunicarea comerciala așa cum este ea stipulata de legislația romaneasca si internaționala.

S.C. Flasher Business Group SRLisi rezerva dreptul de a schimba continutul si conditiile de folosire a site-ului www.flasher.ro. Noile conditii devin aplicabile din momentul in care au fost inscrise pe acest site si nu au caracter retroactiv.