fbpx

ArmorAll este un brand american specializat în producția de produse de îngrijire a automobilelor, cu o istorie de peste 50 de ani. Brandul este cunoscut pentru gama sa extinsă de produse, care includ șampoane auto, soluții de curățare pentru interior și exterior, spray-uri pentru protecție și strălucire, ceară, lubrifianți, precum și prosoape și lavete speciale pentru curățare.
ArmorAll este dedicat furnizării produselor de înaltă calitate și performanță, care să îmbunătățească aspectul și protecția automobilului. Produsele sunt concepute pentru a oferi protecție durabilă împotriva factorilor de mediu, pentru a proteja și menține aspectul automobilului, oferind rezistență la apă și murdărie.
Brandul ArmorAll oferă soluții de înaltă calitate și ușor de utilizat pentru îngrijirea automobilelor. Acesta este angajat în dezvoltarea de noi produse și tehnologii, astfel încât să răspundă nevoilor în schimbare ale consumatorilor.
Cu o reputație solidă și o încredere în produsele sale, ArmorAll este un brand de încredere pentru proprietarii de mașini din întreaga lume.

www.armorall.com
Adresa : Str. Dacia nr 1A, Rudeni, Ilfov
Telefon : 031.432.77.86
Fax : : 031.432.77.87
E-mail: office@flasher.ro
Website powered by Flasher Business Group & Casa Bateriilor 2024
crossmenu