Avide Professional Lighting este un brand specializat în producerea și furnizarea de soluții de iluminat profesional pentru diverse industrii, precum cea a evenimentelor, a spectacolelor și a televiziunii.
Compania se concentrează pe oferirea de produse de înaltă calitate, avansate tehnologic și adaptate cerințelor specifice ale clienților săi.
Printre produsele oferite de Avide Professional Lighting se numără sisteme de iluminare LED pentru scenă, iluminare arhitecturală și efecte de iluminare pentru evenimente, precum și echipamente de control pentru iluminat.
Compania colaborează cu designeri de iluminat, ingineri și producători de evenimente pentru a oferi soluții personalizate și de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor clienților și să asigure o experiență vizuală impresionantă.
Avide Professional Lighting este o companie cu sediul în Olanda și este prezentă în mai multe țări din Europa, Asia și America de Nord. Brandul are o reputație solidă în industria de iluminat profesional, fiind recunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale.

www.avidelighting.ro
Adresa : Str. Dacia nr 1A, Rudeni, Ilfov
Telefon : 031.432.77.86
Fax : : 031.432.77.87
E-mail: office@flasher.ro
firma de top
Website powered by Flasher Business Group & Casa Bateriilor 2023
crossmenu