fbpx

California Scents® cu sediul în California este un brand specializat în producția și distribuția de parfumuri auto și soluții de odorizare a aerului pentru uz casnic și comercial.


A fost fondat în 1992, când primul recipient Sillproof a ieșit de pe linia de producție, de atunci a devenit furnizor global de produse de înaltă calitate pentru împrospătarea aerului.


Produsele California Scents includ o gamă largă de produse de odorizare, cum ar fi odorizanți auto, difuzoare de aer, spray-uri și geluri pentru odorizarea încăperilor. Aceste produse sunt disponibile în diferite arome, cum ar fi fructe tropicale, flori, lemn de cedru, vanilie și multe altele.

De-a lungul anilor, standardele înalte după care sunt fabricate produsele California Scents® nu s-au schimbat. În plus, fiecare aromă este produsă în SUA. Produsele sunt disponibile în peste 100 de țări din întreaga lume cu o variatate de peste 50 de arome.


Una dintre caracteristicile distinctive ale produselor California Scents este utilizarea uleiurilor esențiale naturale și a altor ingrediente de calitate superioară pentru a crea arome naturale și durabile.
Produsele lor sunt concepute pentru a fi ecologice și sigure pentru mediul înconjurător.


California Scents are o preocupare constantă pentru reducerea impactului asupra mediului și sprijină practicile de afaceri sustenabile. Compania a implementat utilizarea energiei solare în procesul de fabricație și utilizarea ambalajelor reciclabile pentru a reduce deșeurile și emisiile de carbon.


www.californiascents.com
Adresa : Str. Dacia nr 1A, Rudeni, Ilfov
Telefon : 031.432.77.86
Fax : : 031.432.77.87
E-mail: office@flasher.ro
Website powered by Flasher Business Group & Casa Bateriilor 2024
crossmenu