Entac este un brand de renume din industria producției de componente electronice și electromecanice.
Fondată în anul 1991, compania a devenit rapid un lider în domeniul său de activitate, furnizând soluții personalizate și de înaltă calitate pentru clienții săi.
Entac este un brand recunoscut care oferă produse de calitate superioară, fiabile și eficiente, precum și pentru serviciile excelente de asistență și suport tehnic oferite clienților săi. În calitate de brand, Entac este dedicat satisfacerii nevoilor clienților și dezvoltării de soluții inovatoare pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale pieței.
Compania are o abordare sustenabilă a afacerii, care include utilizarea tehnologiilor avansate pentru a minimiza impactul său asupra mediului și promovarea unui mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajații săi.
Brandul Entac este cunoscut pentru abilitatea sa de a oferi produse personalizate și soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților săi.
Echipa sa de experți are o vastă experiență în dezvoltarea de produse personalizate și furnizarea de servicii de producție, pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților.

www.entaceurope.com
Adresa : Str. Dacia nr 1A, Rudeni, Ilfov
Telefon : 031.432.77.86
Fax : : 031.432.77.87
E-mail: office@flasher.ro
firma de top
Website powered by Flasher Business Group & Casa Bateriilor 2023
crossmenu